Jag vet att, du vet..

 

If it's ment to be it will be...

Fredag och det är helg, skönt!
Och i helgen ska jag fira världens bästa morbror som har fyllt 50 år! Nä nu ska jag ut i det fina vädret, puss!


För jag har tagit studenten, fyfaan vad jag är bra!

Ja vad ska man säga, det är väll nu livet börjar på riktigt! För JAG HAR TAGIT STUDENTEN, fan vad jag är bra! Kan säga en grej att det var bland den allra bästa underjävlabaraste dagen i mitt liv! Dagen började tidigt som fan men underbart med dom underbaraste människorna, sen var det dags för studentfotografering med klassen, sen träff i klassrummet sen till aulan för rektorstal och grejer, sen fick vi betygen och sen kom the big moment,. Kan säga att känslan när man började tåga ut från skolan och mot allt folk, familj och vänner som stod och väntade på en var underbar! Pirrit i magen, så mycket känslor som snurrade runt i huvudet på en, att man faktiskt inser att dom här 3 åren faktiskt är slut nu, och om jag kommer sakna alla - JA, det kommer jag! Och jag vill tacka alla som var med och gjorde min student så oerhört bra och minnesvärd, och inte minst TACK KLASSEN FÖR ALLT och än är det inte över, vi kommer styra ihop nå helvete snart! Puss å puss å ha de bäst!


Ingen är så bra som jag!

Att man kunde tro nånting sånt, men som sagt det låter ju alltid för bra för att vara sant. Kan inte annat än att säga att skenet bedrar.. Idag så har vi hur som haver varit duktiga och gjort klart lakanen till studentvagnen så det är fixat, ibland så glimmar vi till! Nä nu sitter jag med ett vinglas i handen och det känns välbehövligt, trevligt helg..


Shoot me down, but I wont fall...

Tackar för ett par underbara dagar med underbart folk!


Fan vad bra jag är..

SLUT MED ALLT J* VLA PLUGG!
Så sjukt skööönt! 😉


I'll wont be waiting for this..

Söndag, åter igen, och en helt ny vecka framför sig, skönt! Får träffa min bästa Johanna också imorgon, känns väldigt skönt :)


La la love..


Happy birthday...

Hade en superbra födelsedag igår, tusen tack alla ni som grattade mig! :)


RSS 2.0