Take it in, take care.

Redan hemma återigen, lovely! Fredag och det är helg, så efterlängtat! Nu så blir det en snabbdusch, packa ihop mina stuffz, gå och möta upp Johanna och sen sätta sig på tåget, tummen ner för att åka tåg vid klockan fyra-tiden, när alla ska hem från jobb och ungdomar från skolan så de brukar vara grymt med folk! Njet nu ska ja släng in mä i duschn, puss å peace, have a nice one! (:


It's Friday, Friday nananaa..

Godmorgon eller goddag eller godförmiddag eller tja eller så! Äntligen Fredag och om det känns skönt, jajjamen! Är bara allmänt taggad & peppad på livet idag, har bara en såndär underbar känsla i kroppen, lovely! Och efter jag slutar idag så ska jag hem, packa ihop mitt, möts upp Frugan och sen fara hem till min käre far i helgen, känns skönt att få komma hem äntligen, även hur gammal man än är så är hemma trots alltid hemma, skönt! Ska bli schönt att få tillbringa helgen med Johanna också, finns inget bättre en en bästavän, kom ihåg det - ta vara på dom ni har, det är trots allt inte kvantiteten som räknas utan kvalitén, bättre med ett par få som du verkligen vet vars du har dom, än tusen pers och knappt ingen du kan ringa till när du verkligen behöver någon. Oj värst vad pedagogisk jag lät där helt plötsligt, men vafan! Ibland så glimmar man till! (:


We're flying high so high.

Nu kryper jag till kojs och säger gönajt!
Och snart helg! Gudomligt! Puss! (:


I dont wanna dance, by your side.

·
Tänka sig hur lite man kan ha att göra, he ut sig på en promenad kanske?

Probably the best person in the world.

Finally home!
Äntligen tillbaka i lyan efter dagens bravader, käkat lunch med broder och Linda och nu ska jag..ja, vad ska man göra? Ingen aning, tror det behövs en tväris på affärn och sedan röja upp lite här och kanske sätta mig och plugga lite, lät som en bra plan jao! (:

Känner för att göra något nytt återigen med mitt hår men, vet inte vad, om jag ska klippa mig på nått roligt vis eller något, aja de återstår att se!

Nä nu ska jag ta mitt pick å pack å gå, pouss!


Oh my lord..

Good morning!
Eller kan erkänna att jag är ganska död, tröttare jänta får man nog leta efter idag! Men men bara att härda ut, slutar 12.00 idag så de känns gudomligt att få komma hem i bra tid, ta en pn och sen ta nya tag med att göra nå vettigt!

Hoppas alla är piggare och alertare än vad lilla jag är idag iallafall, puoss! (:


Jag vet att du döljer en sanning..

Vad ska jag göra idag då? Vädret verkar ju inte allt för super trevligt, jag har inget speciellt jag måste göra elr liknande, inte nån vänlig själ som har en någon ide till lilla mig om vad jag skall sysselsätta mig med?

Ne nu ska jag ta mig ut på en morgon-prommis, och i detta ruskväder så känns ingenting så mycket rättare än mjukiskläder!


Rise and shine, solstråle..

Godmorgon! Onsdag och det är min lediga dag, och ändå så var jag klarvaken efter kl sju redan, hmm aja skönt när man ändå vaknar av sig själv, bara att kliva upp med ett leende på läpparna! :)


Jag ger dig allt jag har, om jag bara får din bekräftelse.

Nä nu är det verkligen dags för mig att ta min obligatoriska dejt med Mr. John Blund, kvällen har bestått av lite plugg, en kvällspromenad, en massa mys och pratat med mina mest älskade människor i telefon så då är jag hel nöjd och ännu mer nöjd är jag över att jag ska få tillbringa helgen med min absolut bästa Johanna, love that chick! Nä nu snör vi in handduken för ikväll å säg tack å bock och nakenchock godnatt puss!


Man slutar aldrig förvånas över alla idioter som vandrar på denna jord, man upptäcker nya varje dag.

Que usted era también uno de los muchos idiotas en esta tierra que he encontrado ahora.
 
 
 
 

Don't worry, eat curry.

Finally home efter dagens bravader, fått i mig en tidig middag och nu ska jag sätta mig med min hemuppgift som de egentligen är tänkt jag ska göra imorgon pga att onsdag är min lediga dag, men tänkte försöka göra bort den nu så har jag en hel dag imorgon till att göra vad sjutton jag vill! (: lovely!


Just another Tuesday..

Varför inte slänga in lite höstbilder bara sådär i brist på annat, är det bara jag eller vars tog hösten vägen i år? Nog för att det egentligen fortfarande är höst men jag har som fortfarande inte rätta känslan, brukar ju vara fina färger och halv mysig miljö, tycker inte alls det varit något sådant nu eller har jag legat i ide den senaste månaden/ månaderna och inte märkt någe?

Nä nu har jag lunch och sen tänkte jag börja pallra mig hemöver, så skönt att man får gå hem om man vill efter kl 12.00 för då har vi eget arbete, bara 4 veckor kvar på kursen nu, känns kanon! :)


Let's keep it rocking til daylight.

Tanken har slagit mig nu när jag ändå inte har allt för mycket att göra hela dagarna, att ta tag i min blogg igen, vilket jag vet att jag sagt ett x antal gånger förut också men ja jag ska återigen göra ett tappert försök jaoo! 
 
Just nu så stör jag mig bara på att folk är helt lyriska över den lilla såkallade snön som kommit och dom tror på fullaste allvar att den kommer stanna kvar, ge mig banne på att de gör den icket, och det är alltid lika roligt varje gång när första snön kommit, också loggar man in på facebook. - Och var och varannan människa har skrivit att det snöar, precis som att dom tror att alla andra inte har egna ögon å se med? Haha nästan som att det är som ett gäng turister som kommer till sverige som alltid skåda detta vita fluff någongång, samma sak varje år ju, tur folk är gulliga iallafall! Nä nu ska jag sätta mig och skriva och pilla på lite dokument etc, puss pådé! :)

RSS 2.0